De diplomatieke weegschaal

De diplomatieke weegschaal

Als jij tussen 23 augustus en 22 oktober geboren bent is jouw sterrenbeeld Weegschaal. Je bent een echte bruggenbouwer. Altijd ben jij op zoek naar een win-win situatie, waar iedereen als winnaar uit de bus kan komen.

Je bent recht door zee en een briljant strateeg die alles van alle kanten kan bekijken om dan tot een oordeel te komen. Stijlvol en elegant weet jij het iedereen naar de zin te maken.




Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding:
Motivational Charm Bracelet

Zoals dit teken duidelijk uitdrukt ben je ook regelmatig aan het wikken en wegen. Dit kan tot besluiteloosheid en onrust zorgen. Je gaat het liefste confrontatie uit de weg. Een van jouw valkuilen is dan ook concessies doen ten koste van jezelf.

Apatiet, Rozenkwarts, Opaal zijn jouw edelstenen. Laat je door Apatiet helpen duidelijker voor jezelf op te komen. Rozenkwarts geeft je extra zelfliefde en Opaal is een activerende steen die jouw positiviteit aanwakkert

Ieder team wil jou aan boord, want jij bent een echte teamspeler! Je kunt goed luisteren en verbinden. Zo komt jouw team vaak als winnaar uit de bus. Harmonie en balans staan hoog aangeschreven bij jou. Je zult er alles aan doen om dit in je leven aan te trekken of te behouden.

Je bent een luchtteken en staat in het zevende huis, jouw planeet is Venus. Venus staat in de mythologie bekend om liefde, relatie, schoonheid en harmonie. Jouw planeet heeft een dempende en verzachtende invloed en herstelt het evenwicht waar nodig.




Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding:
Rose Quartz' Everlasting Love

Waar een weegschaal om bekend staat is dat ze leergierig en nieuwsgierig is. Je vind het fijn om dingen samen te doen. Je hebt behoefte aan een eerlijke en liefdevolle relatie, waarin het behouden van je individualiteit belangrijk is. Je waardeert een partner die subtiel en liefdevol is in plaats van direct en bot.

Heb jij een weegschaal in je inner circle, voel je dan rijk! Dit sterrenbeeld zal je altijd kunnen opvrolijken met haar snelle geest en van nature grappige aard.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,
Michelle van Jouw Juweeltjes

Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!