De levensgenietende Stier

De levensgenietende Stier

Ben jij tussen 21 april en 21 mei geboren, dan is jouw sterrenbeeld de Stier. Het tweede teken van de dierenriem, een aardeteken. Zoals je misschien wel weet is er een onderverdeling tussen de elementen Vuur, Water, Lucht en Aarde. Elk element heeft bepaalde eigenschappen die jouw karakter kunnen bepalen.

De Stier is eerlijk, stabiel, toegewijd en zeer geduldig. Een valkuil voor dit sterrenbeeld kan zijn dat haar geduld en toewijding ervoor zorgen dat ze niet vooruit komt. Voeg hier aan toe dat de Stier houdt van rust en regelmaat, hierdoor is het belangrijk dat de Stier uitstelgedrag direct herkent en aanpakt.


Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding:
Rhodonite Positivity Bracelet

De Stier heeft een goed gevoel van humor en kan je regelmatig in de lach doen schieten met haar scherpe geest. Ze is gul en vrijgevig en is nooit op ruzie uit.

Het temperament van de Stier is zoals je wel kunt verwachten heftig als zij zich aangevallen voelt. Je moet het wel heel bont maken wil zij het kookpunt bereiken. Maak je dan beter uit de voeten. Tegen haar scherpe tong is weinig bestand.

Deze levensgenieter zal altijd de schoonheid in de ander zien, wat hierdoor de ander helpt herinneren aan dit stukje van zichzelf. Ook kan dit teken goed in oplossingen denken en zal zij net dat extra stukje inzet geven om tot een goed eindresultaat te komen. Rozenkwarts, Tijgeroog en Rhodoniet zijn de stenen die bij dit sterrenbeeld horen.


Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding:
Grounding Tiger's Eye Bracelet

 Voel je rijk met een Stier in je vriendenkring, haar bescherming, behulpzaamheid en praktische aard zal een veilige omgeving creëren, waar je helemaal jezelf mag zijn. 

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,
 Michelle van Jouw Juweeltjes

Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!