De zonnige energie van Tijgeroog

De zonnige energie van Tijgeroog

De Tijgeroog staat bekend als de “Steen der bescherming” en beschermt o.a. tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het is in deze tijd belangrijk om dicht bij je eigen gevoel te blijven. Er zijn zoveel schreeuwende krantenkoppen die je allerlei waarheden willen opdringen, dat een beetje bescherming niets overbodigs is.

De zonnige energie die van dit stralende goudbruine juweel afkomt, maakt dat je positief in het leven staat. De energie van positiviteit trekt ook positieve ervaringen aan. Zo zit je al snel in een opwaartse spiraal. Het geeft je het gevoel dat je alles aankunt en dat alles meewerkt ten goede.


Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding:
Jungle Fever Bracelet

Het zal je niet verbazen dat Tijgeroog gelinkt is aan het derde chakra, de plexus solaris of Zonnevlecht chakra. Het energiecentrum dat persoonlijke kracht en zelfvertrouwen regelt. Tijgeroog helpt om onevenwichtigheden uit dit chakra te verwijderen, waardoor je de krachtigste, meest zelfverzekerde versie van jezelf kunt zijn.

Draag deze edelsteen om maag en lever te versterken. Het helpt ook bij depressies en persoonlijkheidsstoornissen en verlicht verkoudheid, hyperventilatie en astma.

De beste manier om je Tijgeroog op te laden is om het minstens 4 uur in de zon of in het licht van de volle maan te leggen. Zet hierbij een intentie om de kracht van je kristal te versterken. Je kan aan het einde van de dag de steen onder lauwwarm water afspoelen om het te reinigen en te ontdoen van de statische lading.


Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding:
Tiger’s eye Fortune Bracelet Stack

Tijgeroog hoort bij de sterrenbeelden Tweelingen, Leeuw en Stier, maar je kunt er iedereen blij mee maken, inclusief jezelf!


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,
Michelle van Jouw Juweeltjes

Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!

Bekijk meer blog posts Bekijk alle blogs