Over Ons

✨ Toegewijd om de wereld mooier te maken met de meest bijzondere handgemaakte edelsteen sieraden. Sta sterker in je eigen kracht!  

Jouw Juweeltjes is voortgekomen uit de liefde voor edelstenen. De werkingen van edelstenen helpen mensen om sterker in hun eigen kracht te staan. Wanneer je je bewust bent van de werking van de steen die je draagt voel je je krachtiger in je dagelijks leven.

Onze missie is het mooier maken van de wereld. Zowel met unieke duurzame creaties als met het delen van informatie over de krachten en werkingen van de edelstenen. Het bewust dragen van Jouw Juweeltjes geeft een extra impuls en helpt jou de wereld liefdevoller te maken door met positieve energie de wereld in te stappen.

 

De waarden waar wij voor staan zijn: gezondheid, energie, positiviteit, natuur, vredevrijheid, dankbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid, creativiteit, schoonheid, inspiratie, betrouwbaarheid, groei en spiritualiteit.


We delen deze waarden door het schrijven van nieuwsbrieven met de beste tips voor positiviteit, de werkingen van edelstenenkrachtige meditaties en nog veel meer! We willen dat de klant zich goed voelt, en dagelijks de beste versie van zichzelf is.

Door het leveren van de krachtigste juweeltjes met de beste stenen combinaties streven wij naar het verspreiden van de mooiste creaties. Alle juweeltjes zijn van de hoogste kwaliteit.

Weet je niet welke edelstenen je moet kiezen? Kies op basis van je sterrenbeeld, een eigenschap die je wilt verbeteren of volg simpelweg je gevoel. Zoals we in de ‘wereld van edelstenen’ vaak zeggen: laat de steen jou kiezen. Het volgen van je intuïtie speelt een belangrijke rol.

Vragen?

Wij houden ons constant bezig met het zoeken en samenstellen van de meest krachtige en exclusieve sieradencollectie. Heb je niet gevonden wat je zocht, of heb je een vraag over bepaalde stenen? Laat het ons dan zeker weten via klantenservice@jouw-juweeltjes.nl. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!