Aventurijn en haar krachtige werkingen

Aventurijn en haar krachtige werkingen

De gelukssteen onder de kristallen is de Aventurijn. Een belangrijke bron van groene Aventurijn, komt uit India. Waar deze prachtige edelsteen populair is voor het gebruik in sieraden en ingewikkelde beeldjes of andere kunstwerken. Aventurijn bevat deeltjes Mica die gevormd zijn uit microkristallijn kwarts en staat bekend om zijn sprankelende glans die glinstert onder het licht. 

Wanneer je op een tweesprong staat in het leven moet je soms kiezen tussen veiligheid en risico. Aventurijn die nauw verbonden is met het hartchakra creëert het gevoel van vertrouwen en maakt het gemakkelijker de juiste keuze te maken. Waardoor het een must is om geluk en voorspoed in je leven uit te nodigen.

Bekijk het juweeltje van de afbeelding hier: Abundance Aventurine Necklace

Dit krachtige juweeltje kalmeert negatieve emoties, zoals bijv. woede (wat vaak vast komt te zitten in het hartcentrum). Om deze positieve helende vibraties te benutten plaats je Aventurijn op het hart en het onderste deel van de maag. Terwijl je diep en ontspannen ademt, voel je hoe de steen de negativiteit van je lichaam en geest losmaakt en voel je je aura gevuld worden met een helder wit licht dat harmonie en rust aanmoedigt op je spirituele reis.

Mediteer met Aventurijn en begin te voelen dat je geest, lichaam en geest doordrenkt zijn met een ongelooflijk wit licht dat helpt om een uitgeput lichaam te ontstressen en een onrustige geest te kalmeren, wat veel voorkomende problemen zijn in onze hectische, moderne wereld. Neem 20 minuten de tijd om rustig te zitten Laat de zachte en ondersteunende Aventurijn helende eigenschappen door je chakra's stromen, die harmonie en evenwicht helpen bevorderen en tegelijkertijd giftige emoties wegnemen. 

Deze therapeutische sessie is een perfect moment om de balans op te maken van waar je bent in je leven en welke doelen je hebt voor je spirituele reis.Het werkt door het stimuleren van gevoelens van optimisme en een hernieuwd gevoel van dankbaarheid voor alles wat je in je leven hebt ontvangen.

Bekijk het juweeltje van de afbeelding hier: Abundance Aventurine Earrings

Een manier om een continue stroom van zijn positieve en kalmerende vibraties te hebben is door het dragen van Aventurijn sieraden. Voordat je de armband of ketting omdoet, haal je diep adem en geef je de Aventurijn een intentie, of het nu is om na een stressvolle dag te ontspannen of voor geluk en voorspoed in je carrière en persoonlijke leven. De stenen houden deze intentie voor je vast om te gebruiken wanneer je het nodig hebt. Doe in goede of slechte tijden een beroep op de ongelooflijke genezende en herstellende krachten en breng positiviteit en voorspoed in je leven.


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

Michelle van Jouw Juweeltjes


Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!