Dankbaarheid

Dankbaarheid

Wist je dat je dankbaarheid kunt vermenigvuldigen? Er is een eenvoudige manier om jezelf te trainen op zoek te gaan naar die dingen waar je dankbaar voor bent. Zo kun je steeds meer geluk en positiviteit aantrekken.

Leer jezelf aan voor het slapen gaan 4 dingen te benoemen waar je dankbaar voor bent. Je kunt bijvoorbeeld dankbaar zijn voor je fijne bed, je lieve partner, je mooie huis of het gezellige etentje die je met je vrienden hebt gehad.

 


Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding:
Vegan Fantasy Bracelet

 

De uitdaging ligt 'm in het vinden van 4 nieuwe dingen waar je dankbaar voor kunt zijn. De zon op je gezicht, de wind door je haren, het onverwachte telefoontje van een oude schoolvriendin.

Door met een dankbaar gevoel te gaan slapen zal de kwaliteit van je nachtrust er op vooruit gaan. Vergelijk het bijvoorbeeld met de kwaliteit van de slaap die je zou hebben na een griezelfilm of na het herkauwen van wat je denkt verkeerd te hebben gedaan.

Nadat je een paar nachten hebt geoefend zul je merken dat je meteen na het opstaan begint uit te kijken naar die dingen waar je dankbaar voor kunt zijn. Zo trek je onbewust situaties aan, waarin je dankbaarheid zal kunnen voelen.

Dankbaarheid is de uiterste vorm van liefde, waarin je iets in liefde in ontvangst neemt. Hierdoor stuur je een hoge vibratie de wereld in. Je kent vast wel het gevoel waarin je een onverwacht geschenk ontvangt en je tot tranen toe geroerd wordt.

 


Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding:
Endless Love Bracelet

 

Energie en emoties hebben invloed op onze omgeving. De hongerige, kribbige jij zal geheel anders reageren op een tegenslag, dan de vrolijke persoon die je bent na een heerlijke maaltijd.

Probeer de komende week iedere nacht voor het slapen 4 dingen te benoemen waar je dankbaar voor kunt zijn. Je zult merken dat je iedere dag weer net iets positiever op staat. Het is een eenvoudige oefening die je niets kost, maar een grote verandering ten goede in je leven kan brengen.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,
Michelle van Jouw Juweeltjes

Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!