De krachtige eigenschappen van Turquoise

De krachtige eigenschappen van Turquoise

Turquoise, ook wel bekend als de Master Healer steen, is een krachtige en effectieve genezer. Deze blauw/groene steen biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. De beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt. Er wordt gezegd dat hij van kleur verandert om te waarschuwen als er ontrouw dreigt. Turquoise helpt bij spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. 


Als je de Turquoise op het derde oog plaatst versterkt het de intuïtie en meditatie. Draag je de edelsteen om je hals dan heft het oude geloften op, en laat het de ziel zichzelf meer dan ooit uiten. Het verkent vorige levens en laat zien hoe je lotsbestemming tot stand komt en hoe de creatie afhangt van de keuzes die je maakt.


Turquoise is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het verwijdert elektromagnetische smog en beschermt tegen milieuvervuiling. Het schept evenwicht in alle chakra’s.


Op psychisch niveau is Turquoise een versterkende steen. Het helpt je uit de slachtofferrol en laat je zien waar zelfsabotage je tegenhoudt. Ook zorgt het voor innerlijke kalmte en bevordert creatieve expressie. Emotioneel stabiliseert deze edelsteen stemmingswisselingen. Fysiek is het een uitstekende steen bij uitputting of depressie.


Dit kristal versterkt de meridianen van het lichaam en de verfijnde energievelden. Het stimuleert het immuunsysteem, herstelt weefsels en is goed tegen virusinfecties.


Turquoise is een van mijn favorieten niet alleen omdat het een creatieve steen is, maar ook omdat de intens blauwe kleur overal mee te combineren is.


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes


Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!

Bekijk meer blog posts Bekijk alle blogs