De krachtige eigenschappen van Labradoriet

De krachtige eigenschappen van Labradoriet

Zoals je misschien wel weet hebben verschillende kristallen eigenschappen die je kunnen helpen omgaan met bepaalde situaties. Het kristal Labradoriet heeft een aantal kenmerken die helpen de stress te verlagen en het immuunsysteem te versterken.


De Labradoriet prikkelt de functie van de thymus, een klier in de borstkas die een vitale rol speelt bij de opleiding en ontwikkeling van T-lymfocyten of T-cellen, een uiterst belangrijk type witte bloedcellen. T-cellen zijn afweercellen en verdedigen het lichaam tegen pathogenen zoals bacteriën, virussen en schimmels. Het afweersysteem van het lichaam wordt zo dus sterker.


Op psychisch niveau zorgt Labradoriet ervoor dat angsten en onzekerheden en het psychische afval van teleurstellingen uit het verleden verdwijnen. Het versterkt het geloof in het zelf en het vertrouwen in het universum. Ook verlicht Labradoriet pijn in het skelet en reumatische klachten.


Ga je een grote verandering door, zoals bijvoorbeeld een nieuwe baan of een verhuizing draag dan een Labradoriet bij je, want het schenkt kracht en volharding. De steen helpt je intuïtie sterker maken en brengt boodschappen uit het onderbewuste naar boven en maakt het begrijpen ervan mogelijk.


Het is een prachtige steen om te zien en geeft naast dit alles een bescherming van je aura en hulp bij het afweren van de negatieve energie die anderen graag bij jou willen neerleggen. Zo kun je op een gemakkelijke manier afstand creëren tussen de negativiteit van een ander en jouw eigen energie.


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes


Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!

Bekijk meer blog posts Bekijk alle blogs