Hoe zorg je goed voor Jouw Juweeltjes

Hoe zorg je goed voor Jouw Juweeltjes

Kristallen zijn een geschenk van Moeder Aarde. We houden van de schoonheid en de energie die deze kleine helpers uitstralen. Vandaag deel ik waardevolle informatie over hoe je het beste voor jouw juweeltjes kunt zorgen.

Als ik een nieuw juweeltje ontvang, zal ik het eerst reinigen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, afhankelijk van de edelsteen. De gemakkelijkste en snelste manier is een energetische reiniging. Visualiseer je kristal in een schitterend wit licht. Doe dit een minuut of twee, met de intentie dat je edelsteen gereinigd en opgeladen wordt.

Een andere manier is om de edelsteen onder stromend water te houden met de intentie dat het gereinigd wordt. Als je dicht bij de zee bent en je sieraad laat het toe, dan zou je het een paar minuten in de zee kunnen leggen. Gebruik daarna een zachte doek om het af te drogen. Je kunt de steen ook in een kom met zout leggen, zout kan negatieve energie wegnemen. 

Je edelstenen kun je opladen door ze in het maanlicht te leggen. De nacht voor de volle maan, is het beste. Leg hier een helder Bergkristal bij want deze helpt bij het reinigen en opladen.

Ga je op reis, doe dan je sieraden in een klein katoenen of linnen zakje om krassen te voorkomen.

Kies je edelstenen verstandig, door de energie te kennen die elke steen uitstraalt en door naar je intuïtie te luisteren. Op deze manier haal je het beste uit Jouw Juweeltjes.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes


Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!

Bekijk meer blog posts Bekijk alle blogs

Earthing
Earthing
Wat is meditatie?
Wat is meditatie?