Apatiet en haar krachtige werkingen

Apatiet en haar krachtige werkingen

Vind je het soms moeilijk om uit je woorden te komen of wil je graag meer naar buiten treden? Dan is Apatiet een hele goede steen voor jou. Deze vaak blauwe steen geeft een boost aan de motivatie en bouwt de energiereserves op. Het leidt tot openheid en sociale flair en moedigt je aan extrovert te zijn. Ook maakt het een einde aan gereserveerdheid en vervreemding.

Apatiet werkt negatieve informatie over onszelf en anderen tegen, wel zo handig als je de hele tijd loopt te malen over wat je beter had kunnen doen. Deze kristal ondersteunt hyperactieve en autistische kinderen. Het stimuleert de creativiteit en het intellect, heft verwarring op en helpt toegang te krijgen tot informatie die voor jou persoonlijk en in het algemeen nuttig is. Het breidt kennis en waarheid uit en verzacht verdriet, apathie en woede. Ook reduceert het geïrriteerdheid en heft emotionele uitputting op.

Deze mooie steen verhoogt de snelheid van de stofwisseling, onderdrukt honger en moedigt gezond eten aan. Het heelt klieren, meridianen en organen en verlaagt de bloeddruk. Het herstelt het evenwicht tussen de fysieke, emotionele en spirituele lichamen en helpt ook de chakra’s door indien nodig overactiviteit te verlagen en bij onderactiviteit te stimuleren.

Bij het helen van botten helpt Apatiet, ook stimuleert het de vorming van nieuwe cellen. Het stimuleert de opname van calcium, de opbouw van kraakbeen, botten en tanden en de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Het werkt goed bij artritis, gewrichtsproblemen.

Nu je dit allemaal weet kun je goed aanvoelen wanneer je deze steen bij je kunt dragen en voor je kunt laten werken.

 

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

Michelle van Jouw Juweeltjes


Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!

Bekijk meer blog posts Bekijk alle blogs

Earthing
Earthing
Wat is meditatie?
Wat is meditatie?