De liefdevolle bescherming van Imperial Jaspis

De liefdevolle bescherming van Imperial Jaspis

Imperial Jaspis, met al haar verschillende tinten, doet sterk denken aan de veelzijdige elementen van moeder natuur. Ze staat bekend als de “hoogste voeder” en geeft kracht en steun in tijden van grote stress. 

Kies voor dit juweeltje om je chakra´s in balans te brengen, zo verminder je angsten en onzekerheden. De edelsteen beschermt je aura en brengt stabiliteit en zelfbeheersing in je leven. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig en geeft moed. Ook brengt het de Yin (vrouwelijke) en Yang (mannelijke) energie in evenwicht.

Imperial Jaspis helpt je organisatorische vaardigheden ontwikkelen en is een steun bij het werken aan grote projecten. Het stimuleert de verbeelding en zorgt voor structuur. Deze edelsteen opent het kruinchakra en richt de spirituele energie op persoonlijke doelen, wat status en macht kan opleveren. Het versterkt onze verbinding met het goddelijke en helpt onze ware zelf te ontwikkelen. Ook leert het ons dat we met alles verbonden zijn en nergens bang voor hoeven te zijn.

Fysiek helpt Imperial Jaspis om de bloedsomloop, spijsvertering en geslachtsorganen te ondersteunen. Ook brengt het de hoeveelheid mineralen in het lichaam in evenwicht.

Laat je dromen uitkomen, door je ideeën om te zetten in actie. Dit juweeltje geeft je net dat duwtje in de rug om door te zetten.


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

Michelle van Jouw Juweeltjes


Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!