De Stoutmoedige Ram

De Stoutmoedige Ram

Het sterrenbeeld Ram (21 maart tot en met 20 april) staat bekend om zijn koppigheid en doorzettingsvermogen, maar heeft nog veel meer in zijn mars!

De Ram is graag nummer één, dus het is geen verrassing dat deze stoutmoedige rammen het eerste teken van de dierenriem zijn. Doortastend en ambitieus duikt de Ram met zijn hoofd in de meest uitdagende situaties (wat toepasselijk is, want het lichaamsdeel dat met de Ram wordt geassocieerd is het hoofd). 

Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding:
Divine Drop Necklace Apatiet

De planeet die bij dit sterrenbeeld hoort is Mars, het element is vuur en de mantra is: “Ik kan alles aan.” Een ram gaat dan ook graag uit zijn comfortzone.

Ongecompliceerd en direct in hun aanpak, raken ze vaak gefrustreerd door uitputtende details en onnodige nuances. Door Hematiet, Rhodochrosiet of Apatiet te dragen kan dit verzacht worden.

Net als hun mede-vuurtekens, Leeuw en Boogschutter, is de Ram een gepassioneerde, gemotiveerde en zelfverzekerde leider die een gemeenschap opbouwt met zijn opgewekte karakter en niet aflatende vastberadenheid. 


Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding:
Healing Heart of Rhodochrosite

Voel je rijk als je een Ram in je vriendenkring mag rekenen, ze zijn vrijgevig en zorgzaam. Ze zullen altijd voor je klaar staan en de optimisme en enthousiasme die ze bijdragen maakt iedereen blij.  Good vibes all around!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,


Michelle van Jouw-Juweeltjes


Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!