Meditatie voor eenheid

Meditatie voor eenheid

Als je soms het gevoel hebt dat je niet begrepen wordt of dat je het lastig vindt de andere kant van het verhaal te begrijpen kan je soms het gevoel hebben vast te lopen.

Ga in kleermakerszit zitten en voel de connectie met Moeder Aarde. Zie hoe je grondkoord connectie maakt met het kloppende hart in het centrum van de aarde.

Neem vanuit dit hart de zilveren magnetische energie mee naar boven, door het grondkoord en door al je zeven chakra’s, vanaf de wortelchakra tot aan het kroonchakra.

 


Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding: 
Spiritual Healing Amethyst Necklace

Visualiseer hoe de zilveren energie door het kroonchakra in een rechte lijn omhoog gaat door de top van je aura, door het plafond van het gebouw waar je in zit, omhoog naar de zon.

Neem vanuit het stralende hart van de zon de gouden energie mee naar beneden en laat deze energie door al je chakra’s stromen. Van je kroonchakra tot je wortelchakra en diep tot in het centrum van de aarde.

Herhaal drie maal de stroming van energie en voel hoe je verbonden bent met de aarde en de zon. Merk hoeveel meer je in balans bent.

Breng dan je aandacht naar je hart en voel hoe deze vol is van liefde. Straal nu met al je energie, jouw liefde de wereld in! Zie hoe een prachtig stralend licht vanuit jouw hart heel je kamer vult, dan heel je stad, dan heel je land en dan heel de wereld en zelfs het universum in.


Bekijk het juweeltje van bovenstaande afbeelding: 
Grounding Tiger's Eye Bracelet

Zoals je zult merken, straalt het licht naar beide zijden van het verhaal en is de tweedeling niet langer aanwezig. Dat we het soms niet eens zijn met elkaar wil niet zeggen dat we elkaars vijanden zijn. 

Bedank moeder aarde en de zon voor de energie die door je heen mocht stromen en die iedereen om je heen mocht helen. Bedank ook jezelf voor de tijd die je hebt genomen om de wereld een stukje mooier te maken.


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,
Michelle van Jouw Juweeltjes

Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!