Rhodoniet

Rhodoniet

Vandaag wil ik je wat meer vertellen over Rhodoniet. Deze roze/rode steen helpt je emoties te stabiliseren. Het versterkt de liefde en moedigt het gevoel van saamhorigheid aan.

Rhodoniet stimuleert, reinigt en activeert het hart en het hartchakra. Het helpt jouw energie te gronden, brengt yin en yang in evenwicht en helpt je volle potentieel te verwezenlijken.

Wil je graag zwanger worden, kies dan voor deze liefdevolle energie. Want Rhodoniet ondersteunt de vruchtbaarheid. Dit kristal kan helpen bij de genezing van wonden en verzacht insectenbeten. Het kan littekens verminderen en heeft een weldadig effect op de groei van botten.

In geval van paniek brengt dit juweeltje kalmte en rust. Het kan helpen om emotionele zelfvernietiging, wederzijdse afhankelijkheid en mishandeling tegen te gaan.  Ook brengt het alle chakra's op een lijn en verwijdert blokkades in de stroom van chakra-energie.

Rhodoniet geneest emotionele wonden en littekens uit het verleden. Het resoneert krachtig met vergeving en vergemakkelijkt verzoening. Als je intuïtieve leiding nodig hebt kun je Rhodoniet dragen om de pijnappelklier te activeren.

Dit schitterende juweeltje helpt je de focus te leggen op al het positieve. Zo trek je eenvoudig meer geluk en vreugde aan!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes


Uitgelichte juweeltjes van de week

Wekelijks wordt er licht geschenen op juweeltjes die extra aandacht verdienen.

Gebruik de kortingscode SPRANKEL15 voor 15% korting op onderstaande juweeltjes. 

Let op: Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen deze week!

Bekijk meer blog posts Bekijk alle blogs

Earthing
Earthing
Wat is meditatie?
Wat is meditatie?